Friday, April 5, 2019

طرز تهیه آش رشته



طرز تهیه آش رشته با تزیین آش رشته سبزی خشک برای 4 تا 20 نفر

طرز تهیهآش رشته با تزیین آش رشته سبزی خشک برای 4 تا 20 نفر

در پایان این آموزش آشپزی از سایت من و تو اوکی شما دوستان عزیز قادر خواهید بود برای 4 ,10 و 20 نفر آش رشته خوشمزه بپزید.


طرز تهیه آش رشته با تزیین آش رشته



فیلم اموزش آشپزی پخت آش رشته حرفه ای و خوشمزه با تمام نکات



طرز تهیه آش رشته با تزیین آش رش

آش رشته با سبزی خشک آش شته طرز تهیه

طرز پخت آش رشته آش رشته برای 4 نفر

###مواد اولیه آش رشته برای 4 نفر###

بنشن ( مخلوطی از نخود و لوبیا و لوبیا چیتی و عدس با نسبت مساوی ) : یک پیمانه

سبزی آش ( اسفناج ، تره ، جعفری ، گشنیز با نسبت بیشتری از اسفناج ) : نیم کیلو

پیاز :1 عدد

سیر : 2 حبه

کشک ساییده : یک پیمانه

آرد : یک قاشق

رشته : 150 گرم

ادویه ( نمک ، فلفل ، زرد چوبه ) به میزان لازم

نعنا داغ ، پیاز داغ ، سیر داغ ( برای تزیین )

روغن

###طرز تهیه آش رشته برای 4 نفر###

برای این منظور ابتدا بنشن را به مدت حداقل 6 ساعت درون آب قرار می دهیم و آب آن را هر دو ساعت عوض می کنیم تا از نفاخ بودن حبوبات جلوگیری شود.

یکی از پیاز ها را خرد کرده و پیاز داغ را آماده می منیم ، سپس بنشن را به همراه یک لیتر آب روی حرارت قرار می دهیم تا به مرحله جوش برسد ، در این مرحله در ظرف را قرار داده و یک ساعت زمان می دهیم تا مواد ما نیم پز شود ، بعد از ابن مرحله نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم ( دقت نمایید این آش به همراه کشک سرو می شود بنابراین در مصرف نمک احتیاط کنید.) سپس برای بار دوم در ظرف را قرار داده و یک ساعت دیگر زمان می دهیم تا بنشن بپزد.

در این مرحله سبزی خرد شده آش را اضافه نوده و 15 دقیقه روی حرارت قرار می دهیم

مرحله دوم مواد اولیه از قرار زیر می باشد.

حال حرارت را زیاد کرده و رشته ها را به آرامی اضافه می کنیم ، زمانی که رشته ها نرم شدند آش را آهسته هم می زنیم به گونه ای که رشته ها پاره نشوند. سپس آرد را در یک پیمانه آب سرد به صورت کامل حل نموده و به آش اضافه کنید و چند دور آن را هم بزنید. تا این مرحله تصویر شکل زیر را از آش دارید .

سپس مجدد حرارت را کم نموده و به 40 دقیقه زمان برای آماده سرو شدن غذا زمان نیاز دارید.زمانی می توانید از آماده شدن آش اطمینان حاصل کنید که لعاب رقیق روی آن پایین رفته و آش کاملا یک دست شود.

اگر مایلید مقداری از کشک را داخل آش مخلوط کنید، قبل ازاین که داخل ظرف مخصوص بریزید، کشک را اضافه نموده و یک جوش به آش بدهید.

در این مرحله می توانید به سلیقه خود آش را به همراه پیاز داغ و سیر داغ و نعنا داغ و البته کشک تزیین کنید.

و در پایان کار، دست پختتان را تقدیمتان می کنیم.

آش رشته برای 10 نفر

###مواد لازم آش رشته برای 10 نفر###

سبزی آش 5/1 کیلو

رشته آَشی 1 بسته

حبوبات (لوبیا قرمز – لوبیا چیتی – نخود- عدس ) از هر کدام 1 پیمانه

پیاز 4-3 عدد

نمک وفلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

نعناع خشک به مقدار لازم

کشک به مقدار لازم

در صورت تمایل سیر سرخ شده برای تزیین

طرز تهیه آش رشته برای 10 نفر :

1- حبوبات به غیر از عدس را از شب در آب خیس می کنیم . و بعد می گذاریم بپزد . وقتی نخود ولوبیا نیم پز شدند در مرحله آخر عدس را هم اضافه می کنیم . ( عدس زمان پخت کمتری دارد پس هم زمان با نخود و لوبیا آن را نمی ریزیم .)

2- در قابلمه ای با سایز مناسب آب میریزیم و می گذاریم به جوش بیاید و سبزی را که خرد کرده و شسته ایم را در آن می ریزیم . وقتی سبزی ها نیم پز شدند حبوبات پخته شده را به آن اضافه می کنیم تا با همدیگر بپزد .

3- پیاز ها را به صورت خلال های باریک خرد می کنیم و در روغن سرخ می کنیم و به مواد قبلی اضافه می کنیم ( کمی از پیاز های سرخ شده را برای تزیین نگه می داریم )

4- در مرحله آخر که سبزی و حبوبات پخته شد رشته را که به 2 یا 3 قسمت خرد کرده ایم به آَ ش اضافه می کنیم و می گذاریم رشته بپزد .

5- وقتی آش پخت و کاملا جا افتاد شعله زیر آن را خاموش کرده و در ظرف مناسبی برای سرو می ریزیم .

روی آن را هم با کشک و نعناع داغ و در صورت تمایل سیر داغ تزیین می کنیم .

آش رشته برای 20 نفر

###مواد لازم آش رشته برای 20 نفر###

سبزی آش ۵/۱ کیلو

رشته آَشی ۱ بسته

حبوبات (لوبیا قرمز – لوبیا چیتی – نخود- عدس ) از هر کدام ۱ پیمانه

پیاز ۴-۳ عدد

نمک وفلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

نعناع خشک به مقدار لازم

کشک به مقدار لازم

در صورت تمایل سیر سرخ شده برای تزیین

طرز تهیه آش رشته برای 20 نفر:

۱- حبوبات به غیر از عدس را از شب در آب خیس می کنیم . و بعد می گذاریم بپزد . وقتی نخود ولوبیا نیم پز شدند در مرحله آخر عدس را هم اضافه می کنیم . ( عدس زمان پخت کمتری دارد پس هم زمان با نخود و لوبیا آن را نمی ریزیم .)

۲- در قابلمه ای با سایز مناسب آب میریزیم و می گذاریم به جوش بیاید و سبزی را که خرد کرده و شسته ایم را در آن می ریزیم . وقتی سبزی ها نیم پز شدند حبوبات پخته شده را به آن اضافه می کنیم تا با همدیگر بپزد .

۳- پیاز ها را به صورت خلال های باریک خرد می کنیم و در روغن سرخ می کنیم و به مواد قبلی اضافه می کنیم ( کمی از پیاز های سرخ شده را برای تزیین نگه می داریم )

۴- در مرحله آخر که سبزی و حبوبات پخته شد رشته را که به ۲ یا ۳ قسمت خرد کرده ایم به آَ ش اضافه می کنیم و می گذاریم رشته بپزد .

۵- وقتی آش پخت و کاملا جا افتاد شعله زیر آن را خاموش کرده و در ظرف مناسبی برای سرو می ریزیم .

روی آن را هم با کشک و نعناع داغ و در صورت تمایل سیر داغ تزیین می کنیم.

ash reshteh

امیدواریم آشپزی آش رشته برای شما همراهان گرامی مفید بوده باشد.
طرز تهیه آش رشته با تزیین آش رشته سبزی خشک برای 4 تا 20 نفر

No comments:

Post a Comment