همبرگر خانگی،فیلم طرز تهیه همبرگر خانگی با گوشت و سویا 🍔
کد تولز » آشپزی » عکس » همبرگر خانگی
مواد لازم همبرگر خانگی
کد تولز – آموزش آشپزی: مواد زیر برای تهیه 9 عدد همبرگر کافی است؛ میتوان همبرگرها را تا سه ماه داخل فریزر نگهداری کرد! به این روش که بین آنها نایلون انداخته و داخل یک نایلون دیگر قرار داده و فریز کنید.
- گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
- پیاز ٣عدد
- سیر ۴-۶حبه
- قارچ ٢۵٠گرم
- کاهو و گوجه فرنگی به مقدار لازم
- سس مایونز، سس خردل و سس گوجه به مقدار لازم
- ادویه (فلفل قرمز،پودر سیر،پودر زنجبیل،دارچین،زردچوبه،نمک) به مقدار لازم
- طرز تهیه همبرگر خونگی:
- گوجه و لایه ی بعدی نان را روی قارچ ها می گذاریم. همبرگر شما آماده است. نوش جان!
طرز تهیه همبرگر خانگی
3- به کمک دو عدد درب قوطی رب (میتوان از دو بشقاب یا هر وسیله دیگری استفاده کرد)، توپکها به صورت یک اندازه به شکل دایره در میآوریم.4- سپس گریل را که از قبل داغ کردیم، کنی چرب میکنیم و همبرگرها را روی آن می گذاریم تا کباب شوند.
نکته: میتوان همبرگر را داخل تابه کباب کنیم یا با روغن سرخ کنیم؛ اما بهترین و سالم ترین روش کباب کردن همبرگر هست که طعم گوشت را نیز حفظ میکند.
5- در این فاصله که همبرگرها آماده می شوند، یک پیاز متوسط را خلالی خرد میکنیم و تفت میدهیم تا کاراملی شود، قارچها را هم ورقهای می کنیم و داخل تابه تفت میدهیم. (توجه کنید که نه روغن لازم دارد نه نمک؛ فقط چند قطره آبلیمو اضافه کنید که سیاه نشوند).
8- کاهوها را روی پیاز قرار میدهیم و بعد همبرگر که پنیر روی آن ذوب شده، قارچ ها رو روی پنیر میریزیم و کمی فشار میدهیم.
پیشنهاد: دسر کاسترد • تیرامیسو • کیک ساده • غذای مقوی برای کودک یک ساله • آبگوشت • واویشکا
گوشت مخصوص همبرگر خانگی
معمولا برای تهیه همبرگر از گوشت گوساله استفاده میشود، زیرا گوشت گوساله یکدستتر از گوشت گوسفندی است و حاوی چربی کمتری است. البته این دلیل نمیشود که نتوانید با گوشت گوشفندی همبرگر درست کنید.
جالب است بدانید که بهترین سرآشپزهای دنیا معتقدند برای داشتن همبرگری لذیذ و خوشمزه باید از ترکیب گوشت گوساله و گوشت گوسفندی استفاده کرد. زیرا اگر گوشت همبرگر کاملا بدون چربی باشد همبرگر شما خشک میشود.
مثلا اگر میخواهید ۱ کیلوگرم گوشت را برای همبرگر مصرف کنید باید از ۲۰۰ گرم گوشت گوسفندی و ۸۰۰ گرم گوشت گوساله استفاده کنید. با این ترکیب همبرگر شما در پایان پخت چرب نمیشود، ضمن اینکه بافت نرم و لذیذ آن حفظ میشود.
البته مهمترین قسمت برای انتخاب گوشت همبرگر انتخاب یک گوشت تازه و با کیفیت است، زیرا اگر گوشت مانده باشد روی کیفیت برگر شما تاثیر منفی میگذارد. مطمئن باشید تمام برگر فروشیهایی که اسم و رسمی برای خود دارند از مواد با کیفیت و تازه استفاده میکنند.
No comments:
Post a Comment